Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Menü
Bruttó Ár:
4.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 799 Ft

bankkártyás fizetés

Leírás és Paraméterek

Szerencsére mind többen és többen jönnek rá, hogy a zuhanyzás a tisztálkodás legjobb módszere. Nem állítjuk, hogy egy fárasztó munkanap után nem jó belefeküdni a kádba olvasgatni kicsit, de még ezután is le kell tusolni, mert csak így biztosítható a valóban higiénikus tisztálkodás.

 

Sokan azért nem támogatjuk a fürdővíz engedését, mert rengeteg, egyetlen fürdésnél akár 150 liter víz is elfolyhat ilyenkor. Egy átlagos család esetén ez egy évben csak a fürdést tekintve 220 000 liter friss, tiszta ivóvíz elhasználását jelenti. A zuhanyzás ezért környezetkímélőbb tisztálkodási forma, azonban itt is fontos figyelni az elhasznált víz mennyiségére. Olcsóbb is, ha víztakarékos zuhanyfejet használunk, mivel ezzel elég akár fele annyi vizet fölhasználni egy átlagos tusoláshoz.

 

Évente akár kilenc köbméter vizet is megspórolhatunk így, de hosszú zuhanyzások esetén ennél jóval többről is lehet szó. A turbulens áramlás miatt a zuhanyfej percenként nyolcmillió vízcseppet hoz létre, így kevesebb vízzel is alaposan tudunk tisztálkodni. A víz nagyobb nyomással áramlik ki a zuhanyrózsából, így biztosítva az akár 50 %-kal alacsonyabb vízfogyasztást anélkül, hogy kevésbé élveznéd a zuhanyozást.

A zuhanyozás nem csak higiénikusabb, de víztakarékos is.


Régebbi típusú átfolyós bojlereknél elképzelhető, hogy 5-7 liter/perc átfolyás esetén nem kapcsol be a készülék.


- Egyszerűen csökkenthető a zuhanyfejen átfolyó víz mennyisége
- A csomagolás újrahasznosított papírból készült
- Használatával évente akár 9 m3 vizet és 63 m3 gázt is megtakaríthatsz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés