Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Menü

Létezik néhány olyan kozmetikum, ami rengeteg célra lehet alkalmas. A kakaóvaj remekül használható különféle krémek elkészítéséhez az állagának köszönhetően. Ezenkívül, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Gyulladások esetén enyhíti a panaszokat. Csökkenthető vele a striák kialakulásának valószínűsége.

Enyhén védelmet nyújt a napsugarak káros hatása ellen. Rengeteg E-vitamin van benne, tehát segít megelőzni a ráncok megjelenését. Többféle tápanyaggal tölti fel a bőrt, ami ettől ragyogóan széppé válik. A használata mindegyik korosztály számára ajánlott. A kakaóvaj megolvad testhőmérsékleten, és egyfajta védőréteget képez a bőrön.

Raktáron

100% finomítatlan kakaóvaj, semmilyen más összetevőt nem tartalmaz! A kakaóvaj ideális napvédő, kiváló testápoló, nagyszerű krémalap.

1.290 Ft
Raktáron

A pasztilla forma lehetővé teszi a rendkívül kemény zsiradék könnyebb adagolását és kimérését.

4.390 Ft
Raktáron

100% finomítatlan kakaóvaj, semmilyen más összetevőt nem tartalmaz!

4.990 Ft
Raktáron

Kakaóvaj pasztilla papírtasakban.

990 Ft
Raktáron

100% finomítatlan kakaóvaj, semmilyen más összetevőt nem tartalmaz! Megbízható minőségű, bevizsgált, finomítatlan kakaóvaj tömbben.

7.890 Ft

Keresés