Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Menü
Bruttó Ár:
4.690 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.491 Ft

bankkártyás fizetés

Leírás és Paraméterek

Mi is a KDF technológia?!
Mivel magasabb (max 45c) hőmérsékletű víz esetén is hatékonyan működik a KDF, ezért a ma ismert legtökéletesebb módja a fürdő/zuhanyvíz megtisztításának !
A KDF technológiára épülő zuhanyszűrő mára a legelterjedtebb szűrési forma Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban.

  • A KDF az angol Kinetic Degradation Fluxion [Kinetikai (mozgási) degradációs (lebontás, szétbontás kémiában) folyamat] rövidítése. Ez a KDF egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet.
  • A KDF réteg úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, és így a szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez a vegyi eljárás enyhén antibakteriális, alga- és gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást.
  • Azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt.
  • A KDF szűrő hosszútávon képes eltávolítani a vízből az egészségre ártalmas klórt, mivel azt nem magába gyűjti, hanem a vízben lévő nátriummal kötésbe hozva kősóvá alakítja. (A kősó jelenléte fürdővizeinkben kimondottan előnyös -lásd fürdősók-, mert mindent kiszív a pórusokból, ami nem oda való!)
  • A zuhanyszűrő emellett megszünteti a víz kellemetlen szagát és mellékízét, gátolja a vízkő képződését.
  • A KDF technológia négy világszervezet tanúsítványát is megszerezte (ISO, NSF, WQA, EPA). 1991-ben az Amerikai Környezetvédő Hivatal (EPA) "baktériumírtó készüléknek" nevezte el a KDF formulát, mivel felismerték, hogy szénszűrővel alkalmazva megöli a baktériumokat.
  • A szűrőt - attól függően, hogy mennyi vizet használsz - 3 havonta javasolt cserélni, vagy hamarabb abban az esetben, amennyiben az esetleges bőrirritáció visszatérne.
  • A szűrőt azért kell max. 90 naponta kicserélni, mert - hasonlóan a vizes törülközőhöz- a szűrő betét egyre telítettebbé válik a csapvízből kiszűrt nemkívánatos anyagokkal (klorin, nehézfém származékok, stb.) és egyre kevésbé hatékonyan szűri azt meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés