Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és inmedio  hírlapüzletek, valamint OMV és avanti  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítünk sms-ben és e-mailben, melyet követően csomagod azonnal átveheted.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: 699 Ft (bruttó)

 

Milyen csomag esetén kérhetem a Pick Pack Pont szállítást?

Pick Pack Pont szállításra a 20 kg-ig terjedő csomagok esetén van lehetőség! Amennyiben a megrendelésed meghaladja a súlyhatárt, felvesszük Veled a kapcsolatot más szállítási mód választása ügyében.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Neked a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a rendelés véglegesítése során, a szállítási mód kiválasztásakor történik. Először beállítod a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerintnyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

A csomagod Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Tekintsd meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!