Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

HÁZTARTÁS

Rendezés:
Raktáron

Zsíros foltokra és a hagyományos tisztítószerek számára kezelhetetlen szennyeződésekre ajánljuk az illatanyag- és tartósítószer-mentes epeszappant. 

790 Ft
Raktáron

Univerzális, sokoldalú környezebarát szer.

2.290 Ft
Raktáron

Univerzális, sokoldalú környezebarát szer.

520 Ft
Raktáron

1A mosószódával kiváltható a mosópor részben vagy egészben, illetve remekül bevált áztató konyharuhák, nagyon koszos zoknik, stb esetében. Felmosáshoz, konyhai felületek lemosásához is használható a mosószóda.

2.290 Ft
Raktáron

Fehér és színes ruhákhoz is alkalmazható. Nátrium perkarbonát vagy fehérítő só, folttisztító só néven is ismerheted:)

1.650 Ft
Raktáron

100% nátrium karbonát ( Na2CO3) A mosószódával kiváltható a mosópor részben vagy egészben, de felmosáshoz, konyhai felületek lemosásához is használható a mosószóda.

520 Ft
Raktáron

A citromsav környezetbarát vízkőoldószer.

650 Ft
Raktáron
BIO SODASAN NARANCSOLAJOS TISZTÍTÓSZER 1200G
1.250 Ft
Raktáron
BIO CITROMAX ABLAKTISZTÍTÓ FOLYADÉK 500ML
549 Ft
Raktáron
BIO CITROMAX ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 500ML
719 Ft
Raktáron
BIO ALMAWIN WC AKTÍV GÉL KONCENTRÁTUM 750ML
1.099 Ft
Raktáron
ALMAWIN FÜRDŐTISZTÍTÓ SZÓRÓFEJES 500ML
1.299 Ft
Raktáron

Természetes marhaepe szappan már folyékony változatban is!

1.290 Ft
Raktáron
A cukortenzidnek és zsíralkoholszulfátoknak a búzaproteinekkel és glicerinnel alkotott kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően kitűnő tisztító és nagy zsíroldó hatású valamint rendkívül bőrkímélő. Tiszta és ragyogó edényeket eredményez. A bőrgyógyászati tesztet sikeresen teljesítette.
890 Ft
Raktáron
A regenerálósó mosogatógépe ioncserélője számára tiszta, természetes kazánsó, színezőanyagok, denaturálószerek, morzsalékanyagok nélkül. A keményítőionok kicserélése révén elkerülhetővé válik, hogy az edényeken és üvegeken mészfoltok keletkezzenek.
1.060 Ft
Raktáron
Takarékos, bőr- és környezetbarát mosogatószer, mely csillogó, tiszta edényeket eredményez. Magas zsíroldó és tisztító hatásának titka a cukortenzid és zsíralkoholszulfát tartalmában rejlik. Alkohol-tartalmának köszönhetően cseppmentesen szárad. Bőrregeneráló hatását visszazsírozó búzaproteinek és a homoktövis biztosítják.
6.000 Ft
Raktáron
A Citromax ÖKO mosogatószer természetes összetevőivel eltávolítja az edényekről, tányérokról, evőeszközökről a szennyeződéseket úgy, hogy nem károsítja a környezetet és kíméli az ön egészségét. Hatékony, ugyanakkor bőr- és környezetbarát, mert: Természetes alapanyagokat tartalmaz. Illatmentes. Ökológiailag 96%-ban lebomlik, így nem gyakorol számottevő hatást az ökoszisztémára. Bőrbarát, mosogatás közben kisebb eséllyel okoz irritációt, allergiát. Formaldehid- és oldószermentes. Nem tartalmaz foszfátokat, kőolajszármazékokat. Nem tartalmaz génmanipulált anyagokat. Utántöltő csomagolásban is elérhető, melynek használatával csökkentheti a háztartási hulladékképződést.
690 Ft
Raktáron
Környezettudatos (biológiailag lebomló) mosogatószer, természetes kamilla és körömvirág kivonattal, illetve ásványi alapanyagokból. Antiallergén.
1.180 Ft
Raktáron
Érzékeny bőrűeknek kifejlesztett, természetes alapanyagokból készült környezetkímélő kézi mosogatószer. Hatékony, gazdaságos, és nem utolsó sorban kellemes illatú.
799 Ft