Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Termékek Menü

Finomítatlan shea vaj alumínium tégelyben 100 ml

Bruttó Ár:
1.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 799 Ft

Leírás és Paraméterek

Sheavaj tégelyes kiszerelésben, kiváló minőségben. Gyors és hatékony megoldás lehet az ekcéma kellemetlen tüneteinek csökkentésére.

Az afrikai karitéfa terméséből nyert finomítatlan shea vaj a természetes bőrtáplálók királynőjeként enyhülést hoz ekcémás és pikkelysömörös tünetekre is, de akár a kirepedezett ajkak vagy kínzó kézszárazság ellen is alkalmazható.

A természet gondoskodik mindenről, amihez most különleges készítményeket használunk. Sokan használják borotválkozás utáni bőrnyugtatóként is. Bőrkeményedések kezelésére is használható. Bármilyen problémája van bőrünknek, arra valószínűleg jó gyógyír, enyhítő kence lehet a shea vaj.

Mint minden, amit a természet ajándékoz nekünk, ez a vaj is több dologra használható, mint gondolnánk: akár hajkozmetikumként, pakolásként is megállja a helyét.

Afrika ezen kincsét végre felfedezte a nyugati kozmetika is. Ennek csak a kozmetikumgyártók nem örülnek, hiszen olcsón és természetes anyaggal is, környezetkímélőn is elérhetjük azt, amit látványos és drága kis tubusokban kínáltak eddig.

A shea vaj bármely bőrfelületen és bármely mennyiségben alkalmazható, de latexre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt. Alapvető hatása lehet, hogy bőrét finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A shea vajban található E vitamin és béta- karotin bőrpuhító, regeneráló hatású.

A shea vaj akár 4 évig is eláll; de javasoljuk felbontástól 1 éven belül felhasználni; nagyobb mennyiséget hűvös helyen tárolni!

Az biztos, hogy a bőrünket a shea vaj úgy szépíti meg, mint egy átlagos tárgyat az aranypor. Magas E-vitamin- és béta-karotin-tartalma miatt puhítja és regenerálja a bőrt, feltölti a ráncokat, tisztítja a pórusokat. A Közép-Afrikában honos karitéfa terméséből kisajtolt zsiradék meghódította a nyugati világot és annak kozmetikai kultúráját.

Pattanások ellen, de általános arcbőrkezelőként is használható. Házilag készült szappanok egyik legfontosabb összetevője is lehet. Illóolajokkal kezelve illatos kenőcs készíthető belőle. A shea vaj természetes bőrfiatalító és vitalizáló termék.

A sheavaj szinte bármilyen bőrprobléma esetén hasznos, így ekcéma, pikkelysömör vagy akár nap általi leégés esetén is. Sokkal hatékonyabban hidratálja a bőrt, mint a legtöbb kézkrém, így a shea vaj bőrszárazság ellen is használható.

A shea vajat főleg a kozmetikai iparban használják alapanyagként, szappanok, krémek, testápolók, hajbalzsamok hasznos összetevője.

Az interneten számtalan receptet találhatunk a shea vaj felhasználására vonatkozóan, néhány receptet  mi is összegyűjtöttünk, melyet a RECEPTEK menüpontban találsz.

A sheavaj hatása hosszantartó, mélyen hidratál, miközben megszünteti bőrproblémáidat.

INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő