Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM

Bőrproblémákra finomítatlan shea vaj

Az organikus alapanyagoknak, összetevőknek egyre nagyobb divatja van, ami örvendetes és ígéretes iránymutatás lehet mindannyiunk számára.

A finomítatlan shea vaj is az egyik ilyen alapanyag, melynek kiváló tulajdonságait egyre szélesebb körben kezdjük felismerni és használni. Miért is? Mire jó a shea vaj? Többek között arra, hogy a mélyebb rétegekben is rendkívül kiválóan hidratálja és táplálja a bőrt, visszaállítja a bőr és a szövetek rugalmasságát. Ezért igazán alkalmas krémek, testápolók összetevőjének. Erős gyulladáscsökkentő és sebgyógyító, nyugtatja és regenerálja az irritált bőrt. Hatékonyan gyógyítja a pikkelysömörös, az ekcémás és a neurodermitiszes bőrt is.

Ezért kifejezetten ajánlott olyanok számára, akik folyamatosan szenvednek ezen problémák miatt. Hatóanyagai révén így egyensúlyba hozza a vízháztartást, regenerálja a száraz, repedezett, igénybevett bőrt. Az afrikai karitéfa terméséből nyert finomítatlan shea vaj tehát egy igazi csodaszer, ami enyhülést hoz a száraz és érzékeny bőrfelületek, vagy az ekcémás és pikkelysömörös tünetekre egyaránt. A shea vaj segítségével olcsón és természetesen, környezetkímélőn elérhető mindaz – azaz még jóval több is – mint amit a kozmetikai cégek mesterséges hatóanyagokkal próbálnak.

A shea vaj minden bőrtípusra, minden bőrfelületen és mennyiségi korlát nélkül használható, csupán a latexre érzékeny személyeknél kell elővigyázatosnak lenni és bőrpróbát tenni. Legszembetűnőbb hatása, hogy bőrét simábbá és finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A finomítatlan shea vaj E-vitaminban és bétakarotinban gazdag, ezért olyan kiváló bőrpuhító és regeneráló hatású. Idősek, gyermekek részére is kimondottan hatásos.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
díjmentes szállítás

bankkártyás fizetés
pick pack pont
MPL LOGÓ