Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Bio termékek az egészséges életért és a tisztább környezetért

Az egészséges élet alapja a megfelelő táplálkozás. Ez többek között azt jelenti, hogy odafigyelünk arra, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. Sajnos nagyon sok élelmiszer tartalmaz ma már mesterséges vegyületeket, amelyek nincsenek jó hatással a szervezetre.

Ezzel szemben a bio termékek mentesek mindenféle vegyszertől, így a szervezet számára könnyen feldolgozható és teljes mértékben felhasználható. Még az ártalmatlannak tűnő tartósító és színezőanyagok is lehetnek károsak, ha felhalmozódnak a sejtjeinkben.

Ezért a bio termékek ilyen összetevőket sem tartalmaznak. Előállításuk során csak természetes alapanyagokat használnak, amelyek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges összetevőt, amit a szervezet nem tudna feldolgozni. Az ilyen készítmények megtalálhatók webáruházunkban is, ahol az élelmiszerek mellett sok más természetes anyagból készült termék is megvásárolható. A vegyszerek és egyéb mesterséges anyagok ugyanis nem csak a táplálkozás során kerülhet a szervezetünkbe. A tisztálkodás, bőrápolás és a kozmetikai termékek használata során a bőrünkön keresztül is felszívódhatnak.

Ezért az áruházunk polcain natúr kozmetikumok, tisztálkodó szerek és egyéb higiéniai kellékek is találhatók a bio termékek sorában. A környezettudatos életmódot folytatók számára nem csak az fontos, hogy mit visznek be a szervezetükbe, hanem az is, hogy mit juttatnak ki a környezetbe. Rájuk is gondoltunk, amikor összeállítottuk a webáruházunk kínálatát. Így a környezetbarát tisztítószerek is helyet kaptam a bio termékek között.

Már csak azért is, mert a legtöbb ilyen termék kizárólag növényi eredetű természetes összetevőkből áll. A környezetbarát háztartás kialakításához már csak energiatakarékos berendezésekre van szükség. Meglepődne, ha azt mondanánk, hogy nálunk ezeket is megtalálja? Polcainkon LED égők, energiatakarékos dugaszolóaljzatok, víztakarékos zuhanyfejek is kaptak helyet. Bár ezek nem nevezhetők bio termékeknek, de a környezettudatos életmód szerves velejárói. Ezért fontosnak találtuk, hogy áruházunkban ezeket a termékeket is meg lehessen vásárolni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír