Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

A shea vaj jótékony hatású

Afrikában már évszázadok óta ismert a sheafa termésének jótékony hatása. Termőhelyén nagy becsben tartják. Termésének, a shea diónak a jótékony hatását Európában csak nemrég kezdték felismerni.

A shea vajat bőrgyulladások, égési sérülések, pikkelysömör, ránctalanítás, hegek esetében lehet alkalmazni sikerrel. Ha szeretne vásárolni shea vajat, akkor online áruházunkban megtalálja a számítását, mivel nálunk nagyon kedvező árak mellett teheti bele a kosarába. Forgalmazunk finomítatlan vajat is, amely nagyszerű alapanyaga lehet az otthon készített kozmetikumoknak, pakolásoknak.

Ha szappant szeretne készíteni, akkor ehhez érdemes shea vaj tömböt vásárolni. Sajtolással előállított és teljesen szagtalanított vajat is rendelhet, amely remek alapanyag lehet a további feldolgozások során. A 10 ml-es tégelytől kezdve egészen a 2,5 kg-os tömbig forgalmazzuk ezt a terméket. Aki egyelőre csak próbálkozni szeretne azzal, hogy valójában milyen hatásai vannak a shea vajnak, annak érdemes a kisebb kiszerelést választani.

Az általunk forgalmazott vaj tömbök Ghánából származnak, ahol a sheafa élőhelye is található. Ha szeretne további környezetbarát, a természetesen orvosláshoz is kapcsolódó, illetve életmódjavító terméket beszerezni, akkor nézzen szét online áruházunkban, hiszen még nagyon sokféle termékkel várjuk megrendelőinket. A shea vajat és minden más termékünket a lehető legrészletesebb bemutató leírással együtt forgalmazunk, így pontosan tájékozódhat arról, mit is helyez bele virtuális kosarába.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír