Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

A pajzsmirigy alulműködés lelki okai, és fizikai-lelki síkon történő kezelése

Ma már nagyon sok orvos egyetért abban, hogy a testi problémák mögött lelki „jelenségek” húzódnak meg, és a legtöbb esetben a betegségek, meg nem oldott feladatokról, ki nem mondott érzelmekről árulkodnak. Érdemes odafigyelned és olvasnod a jelekből, hiszen a gyógyulás nélkülözhetetlen feltétele, hogy változtass gondolataidon, élethelyzeteiden, önmagadon.

A pajzsmirigy a jódtartalmú hormonok termelése által segíti a szervezetben zajló anyagcsere- és égési folyamatokat. Közvetlenül a torok energiaközpontjával van kapcsolatban, ami a kommunikációs készség mellett az alkotói szellemet is jelképezi.

A pajzsmirigy alulműködés lelki okai, azok megértése

A pajzsmirigy alulműködés lelki okai nagyon sokfélék lehetnek, és amíg meg nem érted és fel nem „dolgozod” ezeket, a tested „riadót” fúj, lelassul a szervezetedben az anyagcsere folyamat, megnövekszik a pajzsmirigyed, megjelennek a különböző betegségek.

A felgyülemlett negatív érzések, amelyeket nem vagy képes kiengedni magadból, a frusztráltság, a düh, a keserűség mind a pajzsmirigy alulműködés lelki okai közé sorolhatóak.

Amikor nem mersz szembenézni a gondokkal, amikor nem tudsz „beszélgetni” önmagaddal, vagy kiállni magadért, esetleg már nincs semmi motivációd, szintén megbetegedhetsz.  A pajzsmirigy alulműködés lelki okai közé tartozik az is, ha folyamatosan felvállalod az áldozat szerepét, eszerint éled a mindennapjaidat és állandóan szomorú, búskomor vagy.

Értsd meg a pajzsmirigy alulműködés lelki okait és kezeld a problémádat fizikai szinten is!

A torokcsakra a kreativitáshoz és a kommunikációhoz kapcsolódik, ezért végezz időnként önvizsgálatot, igyekezz javítani a szeretteiddel és önmagaddal való kommunikáción, engedd szárnyalni az alkotóképességed, tudd, hogy te vagy életed irányítója, és csak te tudod önmagadban és a külvilággal megteremteni az összhangot.

Mivel a pajzsmirigy alulműködés lelki okai és azok „feltárása”, megértése egy komplex folyamat, lényeges fizikai szinten is „bevetni” a segítséget a felépülés érdekében. Érdemes olyan termékeket, krémeket használni, amelyek megbízható forrásból származnak, teljesen természetes, bőrbarát alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószert. A yam gyökér kivonatot tartalmazó természetes progeszteron krém nem csak a pajzsmirigy problémádon segíthet, hanem különleges gyógyhatásának köszönhetően, kiváló hatással van a megfáradt szervezetre, számos más gondot is kúrálva.

Ne vedd félvállról a pajzsmirigy alulműködés lelki okait, állítsd vissza önmagadban a harmóniát, az egyensúlyt, igyekezz teljes értékű életet élni, és alkalmazd fizikai síkon is a természet nyújtotta segítséget.

Ápold a lelked, kezeld a tested, és ne feledd, ha meg akarsz gyógyulni, akkor elfogadod az egészség eléréséhez vezető megoldásokat, és cselekszel!

Rendeld meg most!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír